Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر شجاعان رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه هیچ مورد مشخص اختلال در روز رای گیری در کشور به لحاظ فنی و الکترونیکی که مخل رای گیری باشد نداشته ایم، گفت: با طراحی‌های انجام شده دستگاه‌های احراز هویت قادرند بدون ارتباط با سرور‌های مرکزی نیز، عملیات کنترل هویت رای دهندگان را به صورت آفلاین انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در این انتخابات، برای اولین بار برای رأی گیری شورا‌های شهر در تعداد زیادی از مراکز استان‌ها و برخی از دیگر شهرها، از صندوق الکترونیکی اخذ رای استفاده شد، گفت: در قریب به اتفاق شعب در این شهرها، کار اخذ، شمارش و اعلام نتایج آراء بدون کوچکترین مشکلی به پایان رسیده و حلاوت و شیرینی انتخابات تمام الکترونیکی را به کام مردم و مجریان چشاند.

شجاعان با بیان اینکه ارتباط سرور‌های وزارت کشور با تجهیزات احراز هویت در شعب به گونه‌ای سامان یافته که اختلالات احتمالی، هیچگونه تاثیری در اجرای فرآیند روز رای گیری بوجود نمی‌آورد و کاربران و مجریان انتخابات در شعب به راحتی در صورت قطعی ارتباط بصورت آفلاین رای گیری میکنند، تصریح کرد: با طراحی‌های انجام گرفته این امکان ایجاد شده که به محض قطع ارتباط دستگاه‌های شعب با سرور‌های وزارت کشور، دستگاه‌ها بدون نیاز به هیچگونه تنظیمی در حالت آفلاین قرار می‌گیرند و به کار خود ادامه و به محض برقراری ارتباط بلافاصله و بصورت خودکار اطلاعات اخذ شده در زمان قطعی به مرکز داده وزارت کشور منتقل میگردد.

شجاعان با اشاره به اینکه در انتخابات ۲۸ خرداد، در ابتدای صبح قطعی ارتباط نداشته ایم گفت بطور میانگین، در هر ساعت، بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر در سراسر کشور رأی گیری شده است، و نمودار رای گیری از رای دهندگان از منحنی نرمال پیروی می‌کند گفت: آمادگی شعب برای آغاز رای گیری به عوامل متعددی از جمله حاضر بودن همه عوامل اجرائی و نظارتی بستگی دارد؛ یکی از این عوامل نیز آماده بودن تجهیزات احراز هویت است که در این مورد نیز مطابق دستورالعمل ابلاغی در خصوص شیوه فعالیت شعب، تأکید شده است، حتی در صورت خرابی دستگاه احراز هویت، در صورت عدم رفع مشکل حداکثر تا سی دقیقه پس از خرابی، شعب ملزم به رای گیری بدون استفاده از تجهیزات از رای دهندگان هستند و بر این اساس، این موضوع نیز نمی‌تواند در روند رای گیری اختلال بوجود آورد.

وی با اشاره به تعداد استعلام صورت پذیرفته از رای دهندگان بیان کرد: احراز هویت الکترونیک در خصوص ۹۹ درصد از آرای مأخوذه و نیز دریافت و تجمیع آرا مستقیما از شعب در قریب به ۹۹،۵ درصد از شعب نشانگر موفقیت و کارایی بالای دستگاه‌های احراز هویت و نشاندهنده عملکرد صحیح تجهیزات و عوامل اجرایی انتخابات در فرآیند احراز هویت و تجمیع است. وی افزود: این نسبت، بیش از ۴ درصد نسبت به انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم افزایش مثبت نشان می‌دهد.

شجاعان خاطر نشان کرد: در این دوره بواسطه امضای الکترونیکی صورتجلسات شمارش از محل شعب توسط محریان و ناظرین شورای نگهبان در عملیات تجمیع که بصورت مکانیزه و مستقل توسط سامانه وزارت کشور و شورای نگهبان صورت گرفته، تفاوت قابل توجهی در مجموع آرای شمارش شده از سوی این دو مجموعه وجود نداشته است که کمترین اختلاف آماری بین ناظر و مجری در تمامی ادوار برگزاری انتخابات را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 احراز هویت ستاد انتخابات کشور رای دهندگان وزارت کشور احراز هویت رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن اسلامی» گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رای دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رای در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رای داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رای دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچیک از شعب ۲۲ گانه رای نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رای خود را به صندوق رای بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تایید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رای به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رای دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رای را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 6100395 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵۳ درصد مردم شهرستان کلات در دور اول انتخابات
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • انتخابات مرحله دوم به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود
  • پس از سال‌ها همکاری مجدد مت‌دیمون و کارگردان فیلم هویت بورن
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود