Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: همه دستگاه‌های احراز هویت و همه تعرفه‌ها ارسال شده به ویژه درخصوص تعرفه‌ها نگرانی که من همواره نسبت به این موضوع داشتم که به اندازه باشد و در شرایط این ۸ سالی که ما انتخابات را اجرا کردیم هیچ‌وقت کمبود تعرفه در هیچ شعبه‌ای نداشتیم.

به گزارش برنا، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، در حاشیه نشست با استانداران اظهار کرد: امسال به دلیل کرونا با یکسری نگرانی‌ها و کاستی‌ها در حوزه تبلیغات مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله مدارس که همیشه از کانون‌های مشارکت بودند تعطیل هستند و یا دانشگاه‌های ما به عنوان مراکز فعال سیاسی و مشارکت افزا تعطیل هستند. علاوه بر این مساجد ما هم به عنوان کانون مشارکت و آگاهی افزایی توسط  روحانیون و مومنین تعطیل است و فقط نمازهای مختصر برگزار می‌شود.

وزیر کشور افزود: نامزدهای انتخابات، طرفداران آنها، احزاب و گروه‌های سیاسی این دوره حتی در بسیاری از استان‌ها خیلی از نامزدها ستاد تشکیل ندادند و وقتی ستاد نباشد تجمع و میتینگ نیست. اکنون ما با شرایطی مواجه هستیم که صدا و سیما، رسانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و مردم ما باید در عمل  این وضعیت را جبران کنند.

رحمانی‌فضلی بیان کرد: انتخابات امر مهم انتقال قدرت و انتقال مسئولیت از فردی به فرد دیگر چه در مجلس و چه در ریاست جمهوری است. اما آثار سیاسی- اجتماعی داخلی و بین‌المللی انتخابات به نحوه حضور و مشارکت مردم بستگی دارد.

وی ادامه داد: در رسانه‌های مختلف دنیا تحلیل می‌کنند و براساس تحلیل و برآوردشان تصمیم می‌گیرند و اقدام می‌کنند. ما باید علیرغم همه کاستی‌ها و شرایط ثابت کنیم که مهیا و آماده هستیم و درک درستی از فضا و شرایط داخلی و بین‌المللی داریم و اراده ما بر این خواهد بود که مشارکت را با یک نگاه ملی و فراجناحی و فراشخصیتی تحلیل کنیم و به آن بپردازیم.

وزیر کشور با اشاره به موضوعاتی که در نشست امروز مطرح شد، گفت: در این جلسه موضوع امنیت از همه استانداران سوال شد. تا الان که من در خدمت شما هستم هیچ معضل و مشکل امنیتی نداریم، پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته و رصد مستمری نسبت به این موضوع با توجه به تجربیات قبلی‌مان داریم.

رحمانی‌فضلی عنوان کرد: در حوزه تدارکات و پشتیبانی مشکلی نداشتیم، همه دستگاه‌های احراز هویت و همه تعرفه‌ها ارسال شده به ویژه درخصوص تعرفه‌ها نگرانی که من همواره نسبت به این موضوع داشتم که به اندازه باشد و در شرایط این ۸ سالی که ما انتخابات را اجرا کردیم هیچ‌وقت کمبود تعرفه در هیچ شعبه‌ای نداشتیم.

وی ادامه داد: به هر حال باز هم توصیه‌های لازم صورت گرفت و با نرم‌افزاری که در اختیار داریم تعداد تعرفه‌ها در هر شعبه و مصرف آنها در هر لحظه از طریق تهران، استانداران و فرمانداران توسط نرم افزار کنترل می‌شود و تا زمانی که به مرحله ۵۰ درصد برسیم، تغذیه می‌شود بنابراین در مورد تدارکات و امنیت هم هیچ مشکلی نداریم.

وزیر کشور با اشاره به هماهنگی وآمادگی بخشهای اجرایی با بخشهای نظارت اظهار کرد:  رسانه‌ها، خبرنگاران و صدا و سیما هم در همه مناطق این 3-4 روز باقیمانده باید تلاش مضاعف داشته باشند و امیدوارم با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و حضور پرشور مردم و با مسئولیت اجرایی وزارت کشور، انتخابات سالم، قانون، امن داشته باشیم که موجب اعتماد افزایی و اطمینان بیشتر مردم به نظام برگزاری انتخابات و امیدی برای حل مشکلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم، باشد.

رحمانی فضلی با اشاره به فعالیت‌های وزارت کشور در انتخابات اظهار کرد: در نشست با استانداران تاکید شد، در این دو سه روز باقی مانده بتوانیم انتخاباتی مطمئن، قانونی، سالم، امسال و این دوره بهداشتی داشته باشیم که همه این‌ها موجب اطمینان‌بخشی و اعتمادزایی برای مردم عزیز ما باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبلیغات انتخابات مجلس ریاست جمهوری نرم افزار تغذیه صدا و سیما وزارت کشور انتخابات وزارت کشور رحمانی فضلی انتخابات 1400 رحمانی فضلی وزیر کشور تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به طور معمول وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود، مشارکت کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در برنامه سلام صبح به خیر شبکه سه، گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رأی دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رأی در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رأی داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رأی دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچیک از شعب ۲۲ گانه رأی نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رأی خود را به صندوق رأی بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تأیید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رأی به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رأی دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رأی را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 751724

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • هویت تهدیدکنندگان دی‌ماریا: تروریست‌های مواد مخدر
  • تعرفه‌های پستی بخش مجازی نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • تعرفه‌های پستی نمایشگاه مجازی کتاب اعلام شد
  • آخرین آپدیت امنیتی ویندوز ممکن است VPN را مختل کند