Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمد حسن میرزایی، مسئول کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان گفت: با توجه به متصل بودن دستگاه احراز هویت به بانک اطلاعاتی ثبت احوال، با وارد کردن اطلاعات شناسنامه‌ای افراد در این دستگاه می‌توان به سن قانونی رسیدن فرد برای رای دادن را رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: از دیگر کارکرد‌های این دستگاه جلوگیری از رای دادن مجدد (تکراری) است یعنی چنانچه فردی با استفاده از شناسنامه‌ای برای بار دوم قصد رای داده باشد این دستگاه به علت وصل بودن به سرور مرکزی در وزارت کشور به راحتی می‌داند که فرد پیشتر در کدام شعبه رای داده است.

مسئول کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان ادامه داد: همچنین به علت اتصال دستگاه احراز هویت به بانک اطلاعاتی ثبت احوال از رای دادن افراد با استفاده از شناسنامه متوفی نیز جلوگیری می‌شود.

میرزایی عنوان کرد: در جریان رای گیری برای استعلام و احراز هویت از شبکه «ای. پی. ان» (APN) با حدود هشت برابر سرعت استفاده شده و در صورت بروز مشکل از «یو. اس. اس. دی» همراه اول برای برقراری ارتباط بهره گرفته می‌شود.

او بیان کرد: پنج دوره آموزشی برای آشنا کردن کارشناسان فناوری اطلاعات فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها برگزار شد و آن‌ها با راه اندازی دستگاه احراز هویت، چگونگی استعلام مشخصات رای دهندگان، ثبت نام داوطلبان از طریق نرم افزار موبایلی، نرم افزار قابل نصب در رایانه شخصی و محل کار و نامنویسی از طریق دفاتر پیشخوان برگزار شده است.

مسئول کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان همدان تصریح کرد: برای هر شعبه اخذ رای به منظور استفاده از دستگاه احراز هویت کاربرانی در نظر گرفته شده است و دوره آموزشی برای این افراد حدود ۱۰ روز مانده تا روز انتخابات برگزار می‌شود.

میرزایی اضافه کرد: دستگاه‌های احراز هویت مازاد و پشتیبان برای جایگزین کردن در مواقع بروز نقص فنی پیش بینی شده است و در انتخابات گذشته تنها کمتر از پنج دستگاه در شهر بهار و کبودراهنگ دچار اشکال فنی شدند.

در انتخابات ۱۴۰۰ از ۲۵ فرایند ۲۴ فرایند انتخابات در استان همدان الکترونیکی انجام شد.
انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد انتخابات احراز هویت دستگاه احراز هویت فناوری اطلاعات استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۸۲۰ شعبه اخذ رای در ۵ شهرستان شیراز

رئیس ستاد انتخابات استان فارس گفت : دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پنج شهرستان شیراز، زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در هشت بخش با ۸۲۰ شعبه اخذ رای برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، اسماعیل قزل‌سفلی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح روند برگزاری دومین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه امنیت و سلامت انتخابات همه تلاش‌ها صورت گرفت تا روند برگزاری در امنیت کامل انجام شود و ۸۰۰ حمله سایبری از سوی دشمن در شب قبل از برگزاری انتخابات دور اول، حاکی از ایجاد اختلال در روند برگزاری انتخابات بود.

وی افزود: در دور اول برگزاری انتخابات در بیرون از شعب گزارش‌هایی دریافت شد که با تأیید صحت آنها، برخورد قانونی صورت گرفت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به اینکه در حوزه مشارکت، استان فارس از میانگین کشوری عبور کرد، ادامه داد: مرحله دوم انتخابات از نظر ما مهم‌تر از مرحله اول است و به علت کم بودن تعداد نمایندگان حساسیت‌ها بیشتر خواهد بود.

قزل‌سفلی تصریح کرد: مرحله دوم انتخابات در دو حوزه انتخابیه برای تأیید سه کرسی از ۱۸ کرسی نمایندگی مجلس که شش نفر رقابت دارند، در پنج شهرستان شیراز، زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد و در هشت بخش با ۸۲۰ شعبه اخذ رأی که در شیراز و زرقان ۴۹۷ شعبه و ۳۲۳ شعبه در مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد انتخابات برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: در روند برگزاری دومین دوره انتخابات ۱۳ هیئت اجرایی پیش‌بینی شده است که دو هیئت در مرکز اصلی و ۱۱ هیئت در مرکز حوزه‌های فرعی پیش‌بینی شده است که مسئولیت اجرایی انتخابات را بر عهده دارند.

رئیس ستاد انتخابات فارس خاطرنشان کرد: ۲۷ هزار نفر در دور دوم انتخابات در چهار مرحله اجرا، نظارت، بازرسی و تأمین‌کنندگان شعب یا عوامل محافظ شعب حضور خواهند داشت.

قزل‌سفلی افزود: از تعداد شعب پیش‌بینی شده، ۶۲۹ شعبه به صورت ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه به صورت سیار شهری و روستایی است.

وی در خصوص تبلیغات خاطرنشان کرد: همچون دوره اول از ظرفیت صداوسیما برای پخش فیلم‌های تبلیغاتی و مناظره استفاده شد و بیش از ۷۰ سالن اجتماعات و ۳۵ هزار متر مربع محل نصب تراکت آماده شد تا از ظرفیت و امکانات دولتی هم برای تبلیغات استفاده شود.

به گفته رئیس ستاد انتخابات استان فارس، تبلیغات در حوزه محیطی در شهر شیراز بسیار کم‌رنگ است، اما در حوزه فضای مجازی و صداوسیما تبلیغات بسیاری صورت گرفته است.

قزل‌سفلی با اشاره به اینکه در حوزه سلامت انتخابات تدابیر شدیدتر اتخاذ شده است، تاکید کرد: در دور اول انتخابات کاربران شعبی که به هر دلیلی سهوی و عمدی اجازه دادند یک نفر دو بار احراز هویت شود، تغییر و جایگزینی کاربر دیگر صورت گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در شهر شیراز و زرقان انتخابات تمام الکترونیکی برگزار می‌شود و تمام عوامل در حال حاضر در حال فراگیری آموزش‌های لازم هستند.

رئیس ستاد انتخابات استان فارس اظهار کرد: برای هر شعبه دو تا سه صندوق اخذ رأی پیش‌بینی شده است و به ازای هر پنج شعبه یک مرکز پشتیبانی واکنش سریع پیش‌بینی شده است.

قزل‌سفلی ادامه داد: پیش‌بینی برای رأی‌گیری دستی هم در دستور کار قرار گرفت تا در مراکز در صورتی که انتخابات الکترونیکی فراهم نشد، بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.

وی افزود: از میان ۲۲ حوزه انتخابیه سراسر کشور، هشت حوزه انتخابیه انتخاب شدند که شیراز و زرقان یکی از آن‌هاست.

رئیس ستاد انتخابات استان فارس در خصوص هزینه‌کردها، تصریح کرد: با برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک علاوه بر افزایش دقت بسیار بالای سامانه‌ها در روند برگزاری، هزینه‌کردها در نیروی انسانی نیز بسیار کاهش پیدا کرده است.

قزل‌سفلی با اشاره به اینکه در موضوع سامانه نیز نتایج در کوتاه‌ترین زمان اعلام خواهد شد، تاکید کرد: افرادی می‌توانند در مرحله دوم شرکت داشته باشند که در همان حوزه انتخابیه مرحله اول رأی دهند یا در هیچ حوزه انتخابیه سراسر کشور رأی نداده‌ باشند.

وی در پایان اضافه کرد: تعداد واجدین شرایط در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر و در شهرستان‌های مرودشت پاسارگاد و ارسنجان ۳۰۷ هزار نفر هستند.

به گزارش ایمنا، دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی صبح جمعه، بیست‌ویکم اردیبهشت در فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 751398

دیگر خبرها

  • ۱۵۳ شعبه اخذ رأی در لنجان پیش بینی شده است
  • پیش‌بینی ۱۳۲۷ شعبه اخذ رای برای انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی در مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • با سهل انگاری مدیران برخورد می‌شود
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • پیش‌بینی ۱۱۱ شعبه اخذ رای در رامهرمز و رامشیر
  • پیش‌بینی ۸۲۰ شعبه اخذ رای در ۵ شهرستان شیراز