Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرآنلاین از البرز  : غفور قاسم پور   پیشگیری از آرای تکراری، شناسنامه های جعلی و افراد فوت شده  از جمله ویژگی های احراز هویت الکترونیکی است.

وی ادامه داد: تمام رای دهندگان مرحله دوم فقط در حوزه انتخابیه ای که در مرحله اول انتخابات رای داده اند شرکت خواهند کرد و کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه های انتخابیه رای نداده باشند می توانند در مرحله دوم انتخابات شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قاسم پور گفت: طبق قانون انتخابات دخالت دستگاه های اجرایی در جهت تبلیغ به نفع نامزد انتخاباتی خاص مستقیم و غیر مستقیم تخلف محسوب می شود،ممنوع بوده و جرم است.

استان البرز با ۲ حوزه انتخابیه و ۶ شهرستان ، جمعیتی حدود سه میلیون نفر دارد که ۱۱۵ نامزد در مرحله اول یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به رقابت پرداختند.

این استان دارای سه کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که در مرحله اول " مهدی عسگری" و " علی حدادی " به ترتیب به عنوان نمایندگان مردم از  حوزه انتخابیه کرج، فردیس و اشتهارد و  حوزه انتخابیه طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

در حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس که دارای ۲ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است رقابت بین " فاطمه آجرلو" و " علیرضا عباسی" به دور دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کشانده شد.

حوزه انتخابیه کرج، فردیس و اشتهارد مشمول شرایط قانونی برگزاری دور دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است و تا به این لحظه شورای  نگهبان ۲۱ شهریورماه را زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام  کرده است.

در مرحله اول یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرج سه هزارنفر مامور محافظت از صندوق های اخذ رای بودند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی صبح روز جمعه دوم اسفندماه سال ۹۸ در سراسر کشور برگزار شد.

46

کد خبر 1429949

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت مردم در این مرحله از انتخابات بیشتر است

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی گفت: به دلیل اینکه شناخت نسبی به نامزدها در این مرحله حاصل شده پیش بینی می‌شود که مشارکت هم مطلوب باشد به علاوه آنکه اتفاقاتی که در حوزه سیاسی و نظامی در کشور افتاده نیز مشوقی برای حضور مردم در این کارزار انتخاباتی خواهد بود.

حسین انواری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: انتخابات میان دوره‌ای مجلس از دوره اول متمایز است چرا که یک بار نامزدها خود را به مردم عرضه کرده‌اند و مردم نیز شناخت نسبی به نامزدها پیدا کرده‌اند.

وی با اشاره به تعداد محدود نامزدها در مرحله دوم انتخابات تصریح کرد: با این وجود آگاهی مردم نسبت به نامزدها بیشتر خواهد شد به ویژه در شهرستان‌ها که تعداد محدودتری نامزد مورد انتخاب مردم قرار خواهند گرفت و مردم هم شناخت بیشتری نسبت به نامزدهای شهرستانی خواهند داشت.

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی در خصوص میزان مشارکت مردم در این دور از انتخابات ابراز کرد: به دلیل اینکه شناخت نسبی به نامزدها در این مرحله حاصل شده پیش بینی می‌شود که مشارکت هم مطلوب باشد به علاوه آنکه اتفاقاتی که در حوزه سیاسی و نظامی در کشور افتاده نیز مشوقی برای حضور مردم در این کارزار انتخاباتی خواهد بود.

وی در ادامه پیرامون فهرست‌های انتخاباتی ارائه شده به ویژه در تهران گفت: بعضی از فهرست‌ها نامزدهای صالح‌تری را در خود جای داده‌اند و قطعاً مردم نیز از بین نامزدها گزینه اصلح‌تر را انتخاب خواهند کرد.

انواری ادامه داد: به دلیل اینکه تعداد نامزدها در این دوره محدود است، دست‌ها برای تفرق لیست‌ها باز نیست و همین محدودیت باعث می‌شود تا مردم در انتخابات پیش رو با یک آگاهی بیشتری نامزدهای مد نظر خود را انتخاب کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اختلافات احتمالی در بین منتخبان مجلس دوازدهم اشاره کرد و گفت: تقسیم بندی‌هایی که با عناوین اصولگرای تندرو یا کندرو انجام می‌شود مبنای روشنی ندارد.

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی تاکید کرد: ما اصولگرایان تابع ولایت و رهبری هستیم و نباید در اصول و مبانی فکری اختلاف و جدال آن‌چنانی با یکدیگر داشته باشیم؛ عمل برخی افراد درون این گروه‌ها و فهرست‌ها ممکن است با شعارهایشان منطبق نباشد و بنابراین ملاک ما اعمالی است که از افراد صادر می‌شود و این رفتار قابل ارزیابی است.

کد خبر 751031

دیگر خبرها

  • جمعه ایستگاه آخر ماراتن سیاسی۱۴۰۲؛ اعتبارنامه ۲۴۵ منتخب آماده است
  • ۷ خرداد؛ آغاز رسمی مجلس دوازدهم/ انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • شناخت مردم در این مرحله از انتخابات بیشتر است
  • آموزش رای الکترونیک در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخابات البرز نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • تبلیغات نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس صبح پنجشنبه به پایان می‌رسد
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است