Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران گفت: دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکی قابلیت شمارش آرا را ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ابوذر قربانی عصر امروز در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مازندران در سالن شماره دو استانداری با اشاره به روند اجرای الکترونیکی احراز هویت اظهار کرد: امسال برای نخستین بار بخش احراز هویت در حوزه‌های 9 گانه انتخابات به صورت الکترونیکی اجرا شد که در 3 هزار و 80 شعبه اخذ رأی استان مازندران نیز از این سیستم بهره‌برداری می‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران به نرم‌افزار شعبه‌یاب ویژه گوشی همراه اشاره کرد و افزود: علاقه مندان می توانند این نرم افزار را از طریق سایت وزارت کشور به آدرس  www.mio.ir دریافت کنند.

وی گفت: ویژگی این نرم‌افزار این است موقعیت جغرافیایی شعبات اخذ رأی را اعلام می‌کند و افراد را به نزدیک‌ترین شعبه  اخذ رأی هدایت می‌کند.

قربانی به استفاده الزامی از دستگاه‌های احراز هویت در شعبات اخذ رأی اشاره کرد و افزود: وجه تمایز برگزاری انتخابات این دوره با ادوار گذشته این است که رأی‌دهنده باید از مرحله استعلامات لازم دستگاه‌های احراز هویت بگذرد.

 مدیرکل فناوری اطلاعان استانداری مازندران در ادامه با اشاره به اینکه این دستگاه (احراز هویت) اطلاعات هویتی فرد را ثبت و به سامانه جامع ارسال می‌کند، افزود: هر فرد بدون شناسنامه فقط با کارت و کد ملی می‌تواند رأی دهد.

قربانی اضافه کرد: استفاده از استامپ در فرایند انتخابات اختیاری است.

رئیس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران الکترونیکی شدن انتخابات در بحث احراز هویت را عامل مهمی در صیانت از انتخابات دانست و تصریح کرد: دست‌یابی به اطلاعات، تفکیک جنسیتی، تفکیک سنی، میزان مشارکت، میزان استعلامات صورت‌گرفته از رأی‌دهنده به صورت آنلاین از مزایای استفاده از دستگاه‌های احراز هویت است.

به گفته قربانی دستگاه‌ احراز هویت از برخی سوءاستفاده‌های احتمالی و خطاهای عمدی و سهوی شامل عدم تطابق اطلاعات در شناسنامه و کارت ملی افراد و استفاده از شناسنامه‌های فوتی و رأی‌های تکراری جلوگیری می‌کند.

این مسئول با اشاره به این که دستگاه های احراز هویت بخوبی در حال انجام فرآیندها هستند و مشکلی نداریم، افزود: امکان گزارش‌گیری‌های متنوع از نظر تفکیک سنی و جنسیتی رای دهندگان و همچنین میزان مشارکت بصورت آنلاین و لحظه ای وجود دارد.

قربانی با بیان این که بدلیل استفاده از دستگاه ها و ثبت مشخصات رای دهنده ثبت اثر انگشت اختیاری است، یادآور شد: نرم افزار موبایل شعبه یاب برای یافتن نزدیکترین شعبه در سایت moi.ir قرار دارد.

وی از پوشش زیرساختی و ارتباطی صد در صدی در فرآیند برگزاری انتخابات در استان خبر داد و افزود: دستگاه‌ احراز هویت از برخی سوءاستفاده‌های احتمالی و خطاهای عمدی و سهوی شامل عدم تطابق اطلاعات در شناسنامه و کارت ملی افراد و استفاده از شناسنامه‌های فوتی و رأی‌های تکراری جلوگیری می‌کند.

رئیس کمیته فناوری و اطلاعات ستاد انتخابات مازندران با اشاره به اینکه دستگاه‌های احراز هویت الکترونیکی قابلیت شمارش آرا را ندارد، گفت: پس از پایان انتخابات در روند تجمیع آرا براساس ثبت و ارسال آرای ماخوذه شمارش شده کمک می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه های احراز هویت نرم افزار اخذ رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۸۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،اسماعیل قزل سفلی گفت: در حوزه سلامت انتخابات همه تلاش‌ها در حوزه اجرا بر این بود که شائبه طرفداری از فردی هم وجود نداشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات فارس با اشاره به اینکه انتخابات دور اول به خوبی با صحت و امنیت کامل برگزار شد، گفت: ۸۰۰ حمله سایبری نشان از فعالیت دشمن داشت که خوشبختانه با اقدامات مناسب به پایان رسید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: یکی از مهمترین راهبرد‌های ما در معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی، تلاش برای رفع نارضایتی است و در سال گذشته بیش از ۱۳۰ مورد که در حوزه‌های مختلف بود با کمک همه دستگاه‌ها و مردم تلاش شد تا مرتفع شود و در مسیر منطقعی حل مسئله قرار بگیرد.
قزل سفلی افزود: مرحله دوم مهمتر از مرحله اول است و در مرحله اول نامزد‌ها زیاد و حساسیت‌ها کمتر بود و این مرحله برعکس هست و نامزد‌ها کم و حساسیت‌ها زیاد است و از روز ۱۲ اسفند مقدمات خوبی فراهم کردیم.
قزل سفلی از تشکیل ۸۲۰ شعبه اخذ رای در انتخابات مرحله دوم خبر داد و گفت: در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان که ۴ کاندیدا برای کسب دو کرسی رقابت می‌کنند، ۴۹۷ شعبه اخذ رای پیش‌بینی شده است و برای حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز که دو کاندیدا برای کسب یک کرسی دیگر در رقابت هستند، ۳۲۳ شعبه اخذ رای قرار خواهد داشت. از این شعبات هم تعداد ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه نیز سیار خواهند بود.

فعالیت ۲۷ هزار نفر در برگزاری انتخابات

وی با بیان اینکه ۲۷ هزار نفر در ۴ بخش اجرا، نظارت، بازرسی و تامین امنیت شعبه‌ها در نظر گرفته شده‌اند، گفت: برای مرحله دوم هم مثل مرحله اول در قالب هیئت استانی، برای تبلیغات از ظرفیت صدا و سیما استفاده کردیم. فیلم‌های تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای نامزد‌ها و همچنین مناظرات آنها ضبط شد و به‌خاطر اینکه به‌صورت رایگان هم انجام شد، استقبال خوبی از سوی کاندیدا‌ها شد و همین هم باعث شد تا تبلیغات محیطی را چندان جدی نگیرند. در شهر شیراز هم تبلیغات خاصی ندیدیم ولی در ۴ شهرستان دیگر، تبلیغات محیطی هم به شکل پررنگی در حال انجام است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به اینکه تدابیر بیشتری در مرحله دوم برای حفاظت از سلامت انتخابات در نظر گرفته شده است، گفت: در حوزه آموزش، در دو بخش آموزش عوامل اجرایی و هماهنگی‌هایی که باید با هیئت نظارت انجام می‌دادیم، آموزش‌ها از سر گرفته شد و دیروز و امروز نیز بخش پایانی آموزش‌ها در این پنج حوزه انجام شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیراز و زرقان انتخابات به‌صورت «تمام الکترونیک» برگزار خواهد شد، گفت: به همین دلیل آموزش‌ها نیز کاملا جدید شده است و عوامل اجرایی، شعبه به شعبه در حال آموزش و فراگیری نکات لازم هستند. ضمن اینکه در آموزش همگانی هم کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات وارد عمل شده است و پیش بینی لازم برای رای‌گیری دستی نیز انجام شده تا در صورت بروز هرگونه مشکل در سیستم الکترونیک، فرآیند رای‌گیری دچار اخلال نشود.
به گفته رئیس ستاد انتخابات استان فارس، صندوق‌هایی به‌عنوان پشتیبان نیز پیش بینی شده است و به ازای هر پنج شعبه، یک مرکز پشتیبانی واکنش سریع، هماهنگی فنی را انجام می‌دهد تا اگر یک صندوق کارآیی خودش را از دست داد، بلافاصله جایگزین برای آن تعیین شوند.
قزل سفلی در خصوص واجدین شرایط رای دادن گفت: تنها کسانی می‌توانند در این مرحله رای بدهد که در مرحله اول یا در همین دو حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا به طور کلی در انتخابات شرکت نکرده باشند به عنوان مثال اگر کسی در مرحله اول در حوزه انتخابیه نورآباد ممسنی و رستم شرکت کرده باشد، در مرحله دوم در هیچ حوزه‌ای مجاز به رای دادن نخواهد بود، اما اگر در حوزه‌های انتخابیه‌ای که کاندیدا‌های آن به مرحله دوم رسیده‌اند رای داده باشد، در همان حوزه مجاز به رای دادن است.
وی تعداد واجدین شرایط برای حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد را ۳۰۷ هزار نفر و برای حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر اعلام کرد.
رئیس ستاد انتخابات فارس در خصوص تامین هزینه‌های انتخابات هم گفت: در انتخابات گذشته فقط امکانات دولتی در بحث انتخابات استفاده می‌شد، اما طبق ماده ۱۳ قانون انتخابات، مقرر شده است که در تامین امکانات، نیروی انسانی و خدمات مورد نیاز انتخابات، از این پس شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز مشارکت کنند.
مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز ۲۱ اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • آمادگی صددرصدی برای برگزاری دور دوم انتخابات الکترونیکی در ۵ شهر مازندران
  • دستگاه شمارش پول که می‌تواند اسکناس تقلبی را تشخیص دهد (فیلم)
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • انتخابات شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه