Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان بر الزام استفاده از دستگاه احراز هویت در شعبات اخذ رای تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، ابوذر قربانی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به این که استفاده از دستگاه احراز هویت در شعبات اخذ رای الزامی است، گفت: 3 هزار و هشتاد دستگاه احراز هویت و 20 درصد مازاد بعنوان پشتیبان در اختیار فرمانداری‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه کاربری این دستگاه بعهده کاربر شعبه است و مردم بصورت مستقیم با این دستگاه اقدامی انجام نمی‌دهند، افزود: کاربرد این دستگاه در بررسی و تصدیق سند شناسایی رأی دهنده شامل شناسنامه و کارت ملی است و هرگونه عدم تطابق را اعلام خواهد کرد.

 مدیر فناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری یادآور شد: وجه تمایز در روند انجام فرآیندهای انتخابات امسال با ادوار گذشته الزام استفاده از دستگاههای احراز هویت است.

قربانی افزود: همچنین یکی دیگر از کاربردهای دیگر این دستگاه اعلام رأی تکراری است یعنی اگر فردی در شعبه دیگری رأی داده باشد این دستگاه مشخصاً محل شعبه و زمان رأی دادن را اعلام کرده و با توجه به هشدار رأی تکراری از رأی دادن فرد حتی با شناسنامه فاقد مهر جلوگیری بعمل می‌آید.

رئیس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان ادامه داد: این دستگاه در سایر فرآیندها شامل ثبت و ارسال صورتجلسه آغازین و پایانی و همچنین پس از پایان انتخابات ثبت و ارسال آراء مأخوذه کاربرد دارد.

انتهای پیام/86041/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری اطلاعات احراز هویت ستاد انتخابات انتخابات دستگاه احراز هویت استفاده از دستگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۷۶۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت و اطلاعات در مورد مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: ان‌شاءالله از ساعت ۸ صبح ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی آغاز خواهد شد. بر اساس قانون ۱۰ ساعت مدت زمان رأی گیری خواهد بود و تمدید بعد از ساعت ۱۸ با تشخیص وزیر کشور است که اطلاع رسانی آن در روز انتخابات صورت خواهد گرفت.

وی افزود: تعداد ۲۲ حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری خواهد بود. همچنین ۱۱۵۰۰ شعب اخذ رأی برای این ۲۲ حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود ۶۵ درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

ستاد انتخابات وزارت کشور تاکید کرد: هشت حوزه انتخابی از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت تمام مکانیزه و الکترونیک خواهد بود که ما در تهران به طور متوسط چهار صندوق الکترونیکی مستقر می‌کنیم تا در دیگر حوزه‌های انتخابیه ازدحام خاصی برای رأی دهندگان صورت نگیرد و به سهولت رأی گیری انجام شود.

اسلامی گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که با ستادهای انتخابات استانی شکل دادیم و جلساتی که باهم داشتیم آخرین تمهیدات و آخرین هماهنگی‌ها صورت گرفته است و امروز پیکر بندی دستگاه احراز هم برای حوزه‌های انتخابی ارسال شد و بر اساس قانون چنانچه نامزدی قصد انصراف داشته باشد تا ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت، یعنی ۷۲ ساعت قبل از زمان رأی گیری، این امکان برای او فراهم است.

تاکنون داوطلبی انصراف نداده است

وی در خصوص افراد انصراف داده اظهار کرد: تا الان گزارشی از انصراف ۹۰ نامزدی ک ه برای مرحله دوم در حال رقابت هستند نداریم و ان شاءالله بازه تبلیغات هم ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت به پایان می‌رسد و امیدواریم که به خوبی و به سلامت انتخابات را در ۲۱ اردیبهشت ان شاءالله برگزار کنیم

اسلامی با اشاره به واجدین رأی اذعان کرد: در خصوص واجدین حضور در انتخابات که در این فاصله مرحله اول تا دوم به سن قانونی می رسند و آنهایی که در مرحله اول هم شرکت نکردند، گفت: متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند البته آن دسته از واجدین شرایط که متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل هستند چنانچه در هیچیک از حوزه‌های انتخاباتی رأی نداده باشند، می‌توانند در یکی از این حوزه‌های ۲۲ گانه رأی بدهند و کسانی که در مرحله انتخاب مرحله اول ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در یک حوزه رأی دادند باید در همان حوزه در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند.

وی با ذکر مثالی تشریح کرد: مثالی خدمت شما عرض کنم فرض بفرمائید فردی در تهران در ۱۱/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ رأی داده، این فرد صرفاً می‌تواند در تهران رأی دهد و دیگر نمی‌تواند در مشهد یا در خرم آباد رأی دهد. بلکه در همان حوزه انتخاباتی که رأی داده است باید شرکت کند و ما داده‌های این رأی دهندگان را در دستگاه احراز پیکر بندی می‌کنیم و طبعاً با داده‌هایی که موجود است در ابتدای رأی گیری استعلام صورت می‌گیرد و مشخص می‌شود که این فرد واجد شرایط رأی دهی است یا خیر.

کد خبر 6100501

دیگر خبرها

  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • سمیرم آماده برگزاری دور دوم انتخاب است
  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد
  • فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان
  • محل شعبه‌های اخذ رای شهرستان کرمانشاه مشخص شد
  • توزیع بیش از ۱۶ هزار صندوق رای در ۲ حوزه انتخابیه تهران و ورامین
  • پیکربندی دستگاه‌های احراز هویت شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
  • ۲۷۰ هزار گنبدی واجد شرایط رای دادن هستند
  • پیش‌بینی ۱۱۱ شعبه اخذ رای در رامهرمز و رامشیر